ZAKAJ NI NOVEGA LETA BREZ RES SLABIH FILMOV?

by Vidimvas

1.1.2012 … ali ne bi moralo biti konec sveta? Ne? Ok …

Kot ponavadi na 1.1., ne glede na letnico, sem se zbudila okoli 14. ure, ugotovila, da je na RTV prenos skokov in da bodo za koslio sarme. Potem sem malo pospravila randomly postavljene kozarce šampanjca (ki ga ne pijem), steklenic vina (ki ga ne pijem) in pločevnik piva (ki jih ne pijem) in nekaj štamperlov žganega (ki ga ne pijem) in eno plastenko soka in vode (ki ju pijem), preuredila kuhinjsko dekoracijo in oprala veliko perila, ki ga bom morala v prihodnjih dneh zlikati in sedaj sedim pred TV, kjer je NEVERJETNI izbor res slabih filmov.

Marsikatera ena moja prijateljica, bi zdajle zavila z očmi, ker “kako lahko uživaš v slabih filmih”, ker ima filmska umetnost toliko dobrih in odličnih filmov, ki tematizirajo velike družbene probleme in ponujajo velike družbene rešitve. Ali pač ne, če je 1.1. in je na sporedu Ameriška pita 25, veliko filmov, ki so narejeni samo za DVD in pa nekaj spoof-filmov, ki so zanalašč slabi. In, oh, da ne pozabim črnobeli klasiki, ko so pre-faking-boring, da bi jih lahko skoncentrirano gledala več kot 10 minut.

Torej, ni 1.1. brez slabih filmov, sarm in pospravljanja, ker pač imamo mačka (pa tudi če ne) in smo blazno razočarni, ker ni konec sveta, ker smo bili prepričani, da bo, da nam ne bo potrebno pospraviti sranja iz prešnje noči.

Na ja … ziher je nekje Ameriška pita 26.

 

Advertisements