ZAKAJ NE MARAM PARTIJEV?

by Vidimvas

Mogoče je najprej potrebno razložiti, kakšnega partija ne maram.

Ne maram diskačov ali klubov oz. prostorov, kjer je potrebno plesati na zanič glasbo. Kjer se fuŁ švica, kjer te vsi šlatajo (tudi tukaj ne morem reči prijemajo ali se te dotikajo), kjer so vsi pijani in kjer vsi kričijo, ker se itak ne slišijo. Zanič glasba pa je enostavno komercialni štanc. Razumem house in chill in techno in to je vse kul, ampak vsi res trendi diskači-klubi-stvari imajo tako komercialno štanc glasbo. In potem mi ljudje rečejo, da tako lahko koga spoznaš. A res? Koga? Kdo se lahko spozna v preglasnem temnem prostoru?

Rada imam večurne kavice, večurna kosila, večurna druženja pri nekom doma. Ko lahko ob dveh zjutraj igraš tarok ali pa Activity ali pa načrtuješ lasten kafič. Ko začneš debatirati o knjigah, filmih in lahko tudi o joškah in tičih, lahko tudi o FF in kaj vse je narobe. Pogovarja se pa lahko, ker je glasba kul in je ravno toliko glasna, da je fletna.

Alkohol? Ne pijem ga. Ljudje, ki me poznajo, vedo, da zaradi šampanjca, za vse ostale pa malo bolj kompleksna razlaga. Alkohol je absolutno boring. Kaj, prosim, kaj imate od alkohola? Nič, zato ga ne pijem.

Tale blog je danes čuden, ker je bil naporen dan. Kdaj bo mraz?

Advertisements