ZAKAJ NE MARAM MNOŽIC?

by Vidimvas

Dejansko bi se moral naslov glasiti: ZAKAJ FUCKING SOVRAŽIM KURČEVE MNOŽICE? Pa se mi je zdel malo preceč vulgaren.

Včeraj sva bila v kinu, kjer sva gledala holivudski poskus švedskega filma … ki je dejansko uspel, zadeva je bila kruta, mrzla, suspenzna (to najrbž ni prava beseda) in dramatična. Seveda tudi malo klišejsko holivudska, ampak tega smo že navajeni. Če glasbo dela Reznor iz NIN potem je vse okej … tudi zelo zanimiv remiks LedZepov. Kul.

Če ne bi bilo FUCKING KURČEVE MNOŽICE. Ljudje kot posamezni osebki so v redu. Ljudje kot množica SMO ŽIVALI. Še posebej v kinih.

Vsi z XXL kokicam, ki jih potem jedo z odprtimi usti, da je sliši kako žrejo. Vsi z XXL pepsi-kola-okusnovodo-šitom, da jih potem sredi filma scat in se potem bašejo ven, ker morajo na vece. Vsi z res velikimi mobiteli in ker ne znajo več na uro gledat (v kinu si, kaj te boli kurac koliko je ura), gledajo na res velik zalon, ki se res močno sveti in potem dobivajo mesiče, na katere morajo odgovoriti  in klice na katere se morajo oglastiti, čeprav govorijo tako potiho, da se jih ne sliši in potem napišejo mesic, da so v kinu in da ne morejo govoriti in da se slišijo po koncu filma. Vsi s komentarji in vzkliki in GLASNIM SMEJANJEM in glasnim dihanjem in kihanjem in kašljanjem in smrkanjem in prdenjam in riganjem in lasmi in švicom in parfumom in umetnimi nohti in prhljajem in in in in … Ni važno kam se usedejo, sedež je itak poln ostankov drugih ljudi in njihovih smeti, ker SMO LJUDLJE ŽIVALI, ki ne pospravijo za seboj. Kokice na tleh segajo do kolen, ampak ni važno, saj bo že nekdo drug pospravil za nami, kajti mi smo ŽIVALI.

Ogled filma v tišini je nemogoč. Ogled filma v temi je nemogoč. Ogled filma je nemogoč. Kino je postal svinjak za človeške svinje. Ni čudno, da se moram vedno po ogledu filma v kinu doma takoj STUŠIRATI, da s sebe sperem svinjarijo, ki je množica.

I. FUCKING. HATE. CROWDS.

Advertisements