NOT SURE

by Vidimvas

NOT SURE

Well … this is nice. Število obiskov se povečuje, ne glede na to, ali kaj objavim ali ne. In zdaj res nisem prepričana, če je to zato, ker me imate vsi tako radi ali pa me berejo janševci in o meni delajo udbovski fajl. Kakorkoli … hvala.

In other news.  Nimam other news. Moje življenje se je zdaj ustavilo in dejansko samo še čakam. Čakam na 23. marec, ko pride Eddie Izzard. Vmes se kratkočasim z maratoni LOTRa – it was more that awsome – in delom. In, ker se mi danes po napornem delavniku ne da nič kaj pametnega napisati, naj zopet napišem nekaj kontroverznega. Ali pa dve kontroverzni stvari.

Kaj če bi naredili stranko, ki bi temeljila na popolni res, res, res popolni iskrenosti? V smislu, vsega. Osebni podatki, finančno stanje, zdravniška kartoteka, prijatelji, starši … VSE. Pač tako šokirati slovenceljstvo z iskrenostjo, da bodo res prepričani o nas. In tudi iskreno povedati, da nekaj ljudi – in sicer te, te in te – moramo nastaviti, ker pač želimo, da se zadeve izpeljejo po naše, ker so nas izvolili in je to pomembno, da pa ostale bodo izbrali iz stroke.

Druga stvar pa je. Finančni minister? Res. Sej jaz sem tudi profesorica nemščine in v prostem času računovodkinja, ker znam na kalkulator zmnožiti kri krat pet. Neka zgodovinska osebnost, ki želi biti neimenovana, je tudi funkcionirala po principu “ne, ne, ne, ne … la-la-la-la, not listening” in končala “in a ditch, covered in petrol, on fire”. Ljudje, ki ne spredvidijo, da je njihov čas končan, so zelo nevarne. In mi živimo v zelo nevarnih časih. “Ta da da dam…”

Ne, saj bo v  redu. We will make sure of it.

Advertisements