POLITIKA IN VSE OSTALO

by Vidimvas

Do I really want to do this?

*sigh* Očitno ja, okej. Napisala bom en napizditveni blog o kurčevi politiki, yet again… ker…

ImpliedFacepalm

Ja, a se vsi zajebavate s folka?!?!?!? Res me boli, globoko boli kurac kako ste orientirani, al ste levi al ste desni al ste vmesni, al pa vas sploh ni. Itak ste vsi isti, isti old white men with hanging balls and old women with sagging boobs. You don’t really care and you are not really thinking.

A nisem ravno zadnjič napisala, da se bojim za našo svobodo, za svobodo žensk. Ja, sem. In kaj sedaj slišim? Dajmo šparat tako, da umaknemo kontracepcijska sredstva v plačljivi sektor zdravstvenega zavarovanja. Ja, dajmo umaknit kar vse v plačljivi sektor zdravstvenega zavarovanja, ker če imamo toliko denarja, da sta BTC in CityPark VEDNO polna, imamo tudi toliko denarja, da si za skromnih 100.000 € lahko damo slepiča odstranit, če se nam razlije. Dajmo tudi šparat tako, da dvignemo davek, znižamo plače v javnem sektorju in potem še vedno pričakovati od ljudi, da bodo trošili enako, ker samo potrošnja nas bo rešila iz te pofukane krize. Dajmo šparat tudi tako, da se moramo vsi samozaposliti, ker to je seveda edini način, da zaženemo nazaj gospodarstvo. Dajmo šparat tudi tako, da razpišemo za celo Slovenijo 45 mest za plačana pripravništva za bodoče učitelje, ostali pa se znajdite kakor veste in znate. Ker seveda ne moreš biti učitelj, če nimaš strokovnega izpita narejenega, ne moreš pa delati strokovnega izpita, če nimaš vsaj 6 mesecev delovne dobe. Seveda, če bi učitelji imeli staž, kot ga imajo zdravniki, bi bilo to res fino, ampak ga nimamo, ker seveda se ne moremo primerjati z zdravniki. I mean, they save lifes, we just educate and bring up your fucking children.

*sigh* Slabo je v državi, ko ti gre vse res na kurac. VSE, brez izjeme. Neumni mediji, ki vedno nekaj težijo in nabijajo tja v tri dni in še niso slišali za objektivno in raziskovalno novinarstvo. Politika, ki vedno nekaj teži in nabija tja v trdi dni in še ni slišala, da smo mi tisti, ki smo na oblasti. Gospodarstvo, ki vedno nekaj teži in nabija tja v tri dni in še ni slišalo za to, da ima moč, da se samo pobere.

*sigh* Slabo je v državi, ko si človek želi politiko, ki bi se zavedala samo ene stvari. Da nič drugega ni pomembno, kot samo mi. Samo mi. Želim si politiko, ki bi v sebi videla nas in da bi se sami videli v svoji politki. It seems an impossible task.

BTW, a sem vam že predstavila Findlay? Ne? Well, everybody this is Findlay, Findlay to so moji trije bralci:

Advertisements