RAZPIZDENA

by Vidimvas

Res sem jezna zadnje časa … razpizdena. Vsi in vse mi greste res na kurac in prav pun kufer vas imam.

Začenši z raznimi kavicami, na katerih si predstavljaš, da boš dobila kake odgovore in pojasnila o fucking otroškem dogajanju v zadnjih parih mesecih, pa jih seveda ne. Do random – za katerega smo seveda že zdavnaj zgotovili, da to ni – sprememb, o katerih še nič ne veš, ker pač ni še pravi trenutek za pogovor o tem. In seveda zaradi velikih Neizrečenih stvari, ker sem itak preveč velika pussy, da bi jih izrekla. For fucks sake, why don’t I just fucking fuck off already.

Potem je seveda to super vreme, ki je še vedno prevroče za mojo potovalno peš hitrost, ker mi je še vedno preveč vroče, ko grem po mestu v puloverju. Da ne govorim o tem, da mora človek v trgovino in prenašati vrečke, ki se zapletajo v kabel od slušalk in super dolgo ogrlico, seveda iPod v žepu šteka in ti zaradi prešvicane riti štela glasnost. Lasje, ki so sicer tako super kratki, kar naenkrat postanejo res dolgi in se ti zapletajo v očala in oči. Vrečka se ti itak strga in jogurt ven pade, tista ena stvar za kopalnico čistiti se ti sama od sebe razprši in potem ČISTO popizdiš in greš teči. Ampak ne teči, ampak šprintati. Seveda ti med besnim tekom po mestu, med katerim pošiljam vse po spisku v kurac in si domišljaš, kako boš enkrat za spremembo upoštevala lastna načela in povedala stvari, crkne ENA tekaška slušalka, KER ITAK.

Nazaj doma spet ČISTO POPIZDIŠ, ker je stanovanje res v kaosu in besno pomečeš vse v perilo, zamenjaš posteljnino in pomiješ posodo. Se tuširaš, poješ nekaj. In potem pogledaš prvi del tretje sezone New Girl, ki te itak najbolj od vseh stvari jebe v glavo. In se odločiš, da boš popozdila na blogu, mogoče komu v zabavo in mogoče komu v poduk.

Hvala bogu za Zane Lowea zdaj na Radio BBC1, ker nabija Nirvano.

Fuck you and your shit. I am not a patient woman and I want fucking answers. Now, motherfucker, now.

RAGE

*diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham* *diham*

Boljše sicer ni, ker me še vedno razganja. Hkrati pa se zavedam nečesa drugega.

Da bom jutri zjutraj popolnoma drugačna, da bom zopet dvomila o vsem in vseh. Fuck that as well.

Advertisements