PASSION

by Vidimvas

I know how to burn with passion
Hold nothing back for future ration
Give all you are, do not make haste
Savor every single taste
You get caught

I know how to be controlled
Do opposite of what you’re told
Quick to react to break the box
Turn on queue as your cell door locks
Behind you

I know how to be lost in lust
Not because you should, but because you must
It burns white hot, and so clouds the mind
This lightening strike isn’t always kind

So use me up
Use me up

Yes, Them Crooked Vultures tell it how it is. Skozi življenje greš lahko narahlo in neslišno, grenko in prehitro, ali pa intenzivno in glasno. You can live life without passion or with passion. Lahko pustiš, da se ti življenje zgodi ali pa se mu upiraš.

Ne predstavljam si, kako greš lahko skozi življenje, ne da bi se vmes navduševala nad novimi epizodami Dr. Whoja, Sherlocka in vseh ostalih umnih in neumnih nadaljevank, nad novimi filmi in novimi albumi. Če karkoli, potem si želim, da bi se bila celo življenje zmožna navduševati nad življenjem. Se prepustiti, da ti ena nova božična epizoda ali pa en nov komad ali pa samo 30 sekundni clip na koncu filma, požene kri v glavo, nabije pulz na 200, makes your hair stand up in si ne moreš pomagati, da ne bi ploskala z rokami in poskakovala naokoli.

v pričakovanju dr who

In kot se lahko navdušujem, si želim, da bi se equally navdušeno pizdila, navdušeno zaljubljala in navdušeno ljubila. Just more of everything. And again words fail me, as I cannot describe the enthusiasm that I wish upon y’all.

happy Maja is happy

Advertisements