KOTALJENJE

by Vidimvas

Ali se ve kaj kotalite, medtem ko spite? Jaz se ful kotalim, medtem ko spim. Samski stan mi zdaj omogoča neomejeno kotaljenje po postelji, medtem ko spim. Najbolj pa sem seveda vesela med kotaljenjem, ko imam menstruacijo in nove vložke, ki so odporni na kotaljenje. Ah, kako sem srečna, ko se lahko kotalim tudi med menstruacijo, ne da bi me pri tem skrbelo, da bi kri prišla kamorkoli. Ah, kotaljenje, ki te ljubim, kotaljenje.

Such horse shit.

But how are we to know? How are we to know the subtle things? How can we penetrate the layer of words and gestures and pictures and sounds and torrents of black coffee? How can we say for sure, how can we truly know? If everything has meaning, then nothing has meaning. If everything hangs in the mists, then what is real and what not? Can we say, that we know, can we say that we are truly known? Sometimes I think I know, but then I seem to forget. Sometimes I think I have forgotten, but then I remember again. How am I to really know?

Mogoče pa se res kotalimo. Naokoli in naokoli, po postelji in življenju, po drugih ljudeh, po sebi. Mogoče je pa kotaljenje metafora za nekaj drugega. In vložek tudi metafora za nekaj drugega. Mogoče so vse reklame za vložke metafore za nekaj drugega. Ker, dajmo si priznati, včasih si res enostavno želimo kotaliti v lastni krvi.

So, how does it feel,
to reveal what you already know?
Fire in your eyes,
Standing on your own,
No one ever wants to be alone.

Kdo gre z mano?

Advertisements