MENJAVA

by Vidimvas

Okej. Ne vem točno kako to napisati, ne da bi izpadla preveč … pač preveč.

Trenutno menjam službo. In menjam sebe, predvsem pa službo. Glede na medije sem ena izmed srečnih posameznic, ki ima redno službo za nedoločen čas. But you know what … fuck you. Sem tako sposobna in trdno sem delala in ni mi bilo treba nikogar poznati in nikogar prositi, pa imam redno službo za nedoločen čas. In to bom sedaj zamenjala. Za boljšo redno službo, kjer se bom več naučila, več delala in predvsem več novega izvedela. Službo menjam, ker sem se stare naveličala, ker mi je dala vse, kar je lahko in ker sem mogoče ugotovila, da želim v življenju početi in da to dosežem, potrebujem določene izkušnje.

Ko pa to govorim ljudem … so reakcije … slovenske. Ne govorim o BFF, BF in familiji, ti so itak podporniki. Govorim o znancih, kolegih in random ljudem, ki jim to povem. Vsi so malo skeptični, malo “ah kaj pa ti je, da menjaš, bodi vesela, da imaš“, malo “a res? ambicije? haha.“, malo “o super, potem se tudi s tvojo izobrazbo da še dobiti“, malo /cannot compute, just stares at you/. But you know what … fuck you too.

Nato menjam sebe. A difference has come and for now I am the only one really aware of it. Sprememba na nekaj novega, na nekaj kar prej še nisem bila in česar se izredno veselim, da bom postala in za nekaj časa to bila.

Advertisements